DUBROVAČKI JUG NA KROVU EUROPE!

DUBROVAČKI JUG NA KROVU EUROPE!

Vaterpolisti Jug CO su osvojili rekordni, peti ovosezonski trofej. Nakon što su osvojili Kup Hrvatske, Prvenstvo Hrvatske, Ligu prvaka i regionalnu ligu, igrači Juga su osvojili i europski Superkup.

Europski Superkup je natjecanje koje igraju pobjednici Lige Prvaka (Jug) i pobjednik Eurokupa (Brescia), a oni su svoje snage odmjerili u Gružu. Jug je od samog početka zagospodario bazenom, a dominaciju potvrđuje činjenica da su gosti do prvog pogotka došli tek u posljednjoj četvrtini nakon više od 24 minute igre. Potvrda odlične igre u obrani je i realizacija gostiju kada su imali igrača više (2/9) dok su domaćini iskoristili 4 od 6 situacija u kojima su bili brojniji. Najefikasniji igrač Juga u ovom finalu bio je Lončar s tri postignuta gola.

JUG – Brescia 10:4 (2:0, 2:0, 3:0, 3:4)

JUG CROATIA OSIGURANJE: Bijač (9 obrana), Macan, Fatović (1), Lončar (3), Joković, Garcia, Vrlić, Ivanković (1), Pavličević, Perrone (2), Benić (1), Obradović (1), Popadić.
AN BRESCIA: Del Lungo, Manzi, C. Presciutti, Ranđelović, Pasković, Rizzo, Muslim, Nora, N. Presciutti , Bertoli, Ubović, Napolitano, Brando

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.