Domagoj Duvnjak i Andrea Penezić najbolji u 2014. godini

Domagoj Duvnjak i Andrea Penezić najbolji u 2014. godini

U Rijeci su u poluvremenu pripremne utakmice između Hrvatske i Srbije dodjeljene nagrade za najboljeg igrača, igračicu, trenera i sudački par.

Domagoj Duvnjak i Andrea Penezić najbolji su rukometaš i rukometašica Hrvatske u 2014, godini. Duvnjaku je ovo treća nagrada za najboljeg rukometaša, a najviše ih ima Ivano Balić, čak pet. Duvnjak je slavio sa 70 bodova ispred Renata Sulića i Mirka Alilovića koji su imali 37, odnosno 16 bodova.

“Hvala na ovoj nagradi. Ona je priznanje za dosadašnji rad, ali i obveza da nastavim s dobrim igrama”, kazao je razigravač Kiela i najbolji rukometaš svijeta u 2013. godini.

Andrea Penezić sedmi je puta zaredom postala najbolja hrvatska rukometašica čime je oborila dosadašnji rekord Snježane Petike koja se šest puta zaredom okitila tom nagradom. Penezić je uvjerljivo slavila sa 72 boda ispred Marte Žderić i Sonje Bašić.

Treći puta zaredom najbolji hrvatski trener je Slavko Goluža. Inače, rekorder je bivši hrvatski izbornik Lino Červar koji je nagradu osvajao osam puta. Najbolji sudački par su Gubica i Milošević šesti put zaredom, a imati će čast suditi na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.