Dva kola i ozljeda ruke za Anu Zaninović na Grand Prixu u Samsunu

Dva kola i ozljeda ruke za Anu Zaninović na Grand Prixu u Samsunu

Zaninović zbog ozljede morala odustati od natjecanja...

Drugog i ujedno posljednjeg dana Grand Prix-a u Samsunu na tatamiju su Hrvatsku predstavljali Ana Zaninović, Martina Zubčić i Filip Grgić.

Zaninović je nakon slobodnog prvog kola, u drugom svladala švicarsku predstavnicu, Manuelu Bezzole 13:11. Nažalost, ta borba je za Anu bila kobna i naša reprezentativka zaradila je ozljedu ruke, zbog koje je umjesto u četvrtfinale, otišla na pregled kako bi se utvrdila težina ozljede. Tako nije imala priliku za medalju i ostala na petom mjestu, a bodovima za nastup na OI u Riju dodala novih 8,64.

Martina Zubčić u kategoriji do 57 kilograma svladala je Kanađanku Evelyn Gondu rezultatom 7-5, a odlično započeta borba protiv Nikite Glasnović ipak nije uspjela otići u korist naše predstavnice, te tako završava natjecanje na devetom mjestu.

Naš jedini muški predstavnik, Filip Grgić, u kategoriji do 68 kilograma u prvom kolu pobijedio je Amerikanca Terrenca Jenningsa 8-5. U dramatičnoj završnici druge borbe izgubio je od aktualnog europskog i olimpijskog prvaka, Sarveta Tazegula rezultatom 17:18.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.