Dvostruko slavlje Osijeka, tri asistencije i gol Alena Grgića

Dvostruko slavlje Osijeka, tri asistencije i gol Alena Grgića

Sjajnu utakmicu odigrao je Alen Grgić upisavši tri asistencije i gol.

Trener Osijeka Zoran Zekić dogovorio je u srijedu dvije utakmice za svoju momčad na pripremama u Rovinju, a bijelo-plavi su iz obje izašli kao pobjednici. Najprije su sa 5:0 savladali slovensko Domžale, a potom s 2:1 bili bolji od mađarskog drugoligaša Tiszakecskea.

NK Osijek – NK Domžale 5:0 (3:0)

Strijelci: 1:0 Marić (29), 2:0 Henty (33), 3:0 Henty (35), 4:0 Boban (54), 5:0 Grgić (79)

Osijek: Malenica (od 70. Ivušić), Škorić, Tomelin, Grgić, Janža, Pušić, Pilj, Bočkaj, Boban, Henty (od 83. Talys) i Marić (od 77. Ejupi).

Domžale: Mulalić, Žinić, Haljeta, Hrovat, Stein, Kolobarić, Radovanović, Urbančić, Femec, Mujan, Vuk. (od 46. Tetičković, Guček, Hodžić, Morris, Belima, Urh, Pečnik, Rom, Ibričić, Svetlin i Nicholson.

Osijek je poveo u 29. minuti, Henty je proigrao Gabrijela Bobana čiji udarac brani Mulaić, ali Mirko Marić je najbrži na odbitku i šalje loptu u mrežu. u 33. minuti Grgić je s desne strane centrirao, Henty je lijepo primio loptu, okrenuo svog čuvara i poslao loptu u mrežu. Samo dvije minute kasnije novi gol Nigerijca Hentyja na još jednu asistenciju Alena Grgića.

Početkom nastavka Boban se upisao u strijelce, a sjajni Grgić upisao je treću asistenciju. Upotpunio je Grgić fenomenalnu utakmicu krasnim golom za 5:0, a Boban mu je uzvratio asistencijom.

NK Osijek – Tiszakecske FC 2:1 (2:1)

Strijelci: 1:0 Dugandžić (1) 1:1 Kardos 11m (10), 2:1 Dugandžić (20)

Osijek: Santini (od 66. Antolović), Bagadur (od 73. Radeljić), Šutalo, Lončar, Marin, Ćavar, Kamenar, Talys (od 46. Ejupi), Lopa, Špoljarić i Dugandžić.

Osiječani su protiv mađarskog drugoligaša poveli već u prvoj minuti, Lončar je ubacio s desne strane i pronašao Marka Dugandžića koji glavom iz blizine šalje loptu u mrežu. Lončar je napravio veliku grešku u 10. minuti kada je nepotrebno srušio Miklasa, a Kardos je sigurno realizirao najstrožu kaznu. No već u 20. minuti Osijek ponovo vodi, ovog puta je Špoljarić ubacio s desne strane, a još jednom je na pravom mjestu Dugandžić koji pogađa za 2:1.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.