DŽANAN MUSA POTPISAO NOVI TROGODIŠNJI UGOVOR ZA CEDEVITU

DŽANAN MUSA POTPISAO NOVI TROGODIŠNJI UGOVOR ZA CEDEVITU

Mladi bosanskohercegovački košarkaš Džanan Musa nakon što je 2014. godine iz KK Koša iz BiH prešao u KK Cedevitu te zaigrao u seniorskom dresu kluba, danas je potpisao i prvi profesionalni ugovor s Cedevitom s kojom se vezao na tri godine.

Nakon potpisivanja ugovora Musa je izrazio veliko zadovoljstvo i veliku motivaciju da se u sljedećoj sezoni pokaže u najboljem svijetlu:
„Iznimno sam sretan i zadovoljan ovim potpisom, nadam se da će se suradnja i dalje nastaviti na način kako je bilo i do sada. Napredovao sam u posljednje dvije godine u klubu i dobio priliku da pokažem sve što znam. Treba puno raditi da se stasa i sljedeće mjesece posvetit ću treningu kako bi se što bolje pripremio za novu sezonu u KK Cedeviti “.

Sportski direktor Cedevite, Matej Mamić ponosan je na Musino potpisivanje ugovora:
„ Sigurno je veliki uspjeh kluba kada potpišemo jednog našeg mladog talentiranog igrača a to je svakako Džanan, naša budućnost. Mi smo od početka vjerovali da će tako i biti bez obzira na to što je Džanan promišljao i razmišljao o ostanku u klubu. Drago mi je da je ova priča završila njegovim potpisom ugovora i držim da je priča između njega i KK Cedevite sada tek krenula“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.