El Clasico: Iniesta: “Prije utakmice se osjeti napetost u zraku, a atmosfera na stadionu je nevjerojatna“

El Clasico: Iniesta: “Prije utakmice se osjeti napetost u zraku, a atmosfera na stadionu je nevjerojatna“

Kapetan Barcelone osvrnuo se na današnji veliki okršaj.

“El Clasico je utakmica koja se ne može usporediti s nijednom drugom. Drugačija je, jedna cijela nova dimenzija i odnosimo se prema tom susretu na poseban način“, započeo je Andres Iniesta svoj razgovor za Barca TV.

Kapetan Blaugrane u karijeri je odigrao 36 El Clasica, a utakmicu je najavio na slijedeći način:

“Pokušaš ući u taj susret kao da je bilo koji drugi, ali ne ide to tako. Među ljudima na ulici osjetiš tu neku napetost u zraku, znaš da se sprema spektakl. Dok ne zaigrate u toj utakmici, mislim da ne možete razumjeti o čemu govorim, ta atmosfera, ti navijači … tek onda shvatite koliki masovni značaj ta utakmica pruža“.

Na pitanje koje mu je najbolje sjećanje iz 36 utakmica protiv Reala bez sumnje Don je odgovorio:

“Najdraža memorija mi je pobjeda na Bernabeu 20090. godine rezultatom 6:2. U toj utakmici smo bili savršeni. No, da danas pobijedimo kao i prošli put u ligi kad je Leo Messi zabio u sudačkoj nadoknadi, ne bih imao ništa protiv. Moramo dominirati posjedom lopte i koristiti naše šanse“, izjavio je.

Za kraj se osvrnuo i na dosadašnji dio Barcelonine sezone:

“Sve ide prema zacrtanom planu. Motivirani smo i želimo u svim natjecanjima osvojiti trofeje. Dakako, želimo nastaviti pobjedničku seriju, a to ćemo uspjeti ako ostanemo kolektiv i ne budemo imali ozljeda, koje su se već dosta provlačile kroz ovu sezonu“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.