EL Topal: “U Zagrebu ćemo biti kao protiv Hrvatske 2008. godine i pobijediti“!

EL Topal: “U Zagrebu ćemo biti kao protiv Hrvatske 2008. godine i pobijediti“!

Mehmet je siguran u pobjedu Fenerbahcea.

“Igramo protiv prvaka Hrvatske i znamo kakvu imaju tradiciju, no naše samopouzdanje nakon pobjede nad Konyasporom je ogromno. Imamo puno dobrih igrača i visoku kvalitetu u svlačionici, samo moramo što prije proći tu fazu adaptacije i mislim da u tome uspijevamo i da smo na dobrom putu“, započeo je Mehmet Topal prije utakmice prvog kola skupine D Europske lige u kojoj će Fenerbahce gostovati kod Dinama.

“Igramo zajedno u veznom redu i obojica dajemo sve od sebe za uspjehe momčadi. Kada smo gubili onda su krenule priče da nas dvojica ne možemo igrati zajedno, no uvjeravam Vas, Jailson i ja odlično se slažemo“, nastavio je.

Inače, Mehmet je član zlatne turske generacije, koja je izbacila Hrvatsku s Europskog prvenstva 2008. godine i rado se prisjetio tog dvoboja:

“Kad smo sletjeli u Zagreb u glavi sam se prisjetio naše utakmice s Hrvatskom iz 2008. godine. Mi smo bili podređeni i morali smo više trčati i više se boriti, a u konačnici i više željeti pobjedu. Tako treba biti i danas, moramo željeti taj uspjeh više od Dinama i sve će biti u redu“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.