ENERGIAPURA NOVI SLUŽBENI DOBAVLJAČ HRVATSKE ALPSKE SKIJAŠKE REPREZENTACIJE

ENERGIAPURA NOVI SLUŽBENI DOBAVLJAČ HRVATSKE ALPSKE SKIJAŠKE REPREZENTACIJE

Talijanski proizvođač skijaške opreme Energiapura novi je službeni dobavljač Hrvatske alpske skijaške reprezentacije termo skijaškom opremom i natjecateljskim kombinezonima u slijedeće dvije sezone, uključujući i Zimske olimpijske igre u Pyeongchangu 2018. godine.

Naš najuspješniji skijaš Ivica Kostelić je ovom prilikom izjavio: „Izuzetno mi je drago da je jedan tako kvalitetan tehnički dobavljač skijaške opreme kao Energiapura odlučio ući u našu skijašku obitelj jer jako puno ulažu u razvoj natjecateljskih kombinezona i spremni su ispuniti sve naše zahtjeve na najvišem tehnološkom nivou“.

Tina Maze je u natjecateljskim kombinezonima Energiapura osvojila Veliki kristalni globus, a trenutno njihove štitnike i zaštitnu opremu koriste Marcel Hirscher i Henrik Kristoffersen.

„Velika mi je čast što smo postali službeni dobavljač Hrvatske alpske skijaške reprezentacije, koja ima dugu povijest u svijetu skijanja s velikim uspjesima i pobjedama, prije svega s fantastičnom obitelji Kostelić. Cilj je imati jednog partnera s kojim ćemo razvijati nove materijale i isporučiti naš maksimum za natjecatelje, stavivši im na raspolaganje svo naše
iskustvo i tehničke studije. Važan cilj su i Zimske olimpijske igre za dvije godine gdje smatram da zajedno možemo doći do velikih rezultata“, izjavio je direktor tvrtke Energiapura g. Alberto Olivetto.

Na jučerašnjem predstavljanju opreme i uzimanju mjera natjecatelja za krojeve, predstavljen je i dizajn nove opreme te će Ivica, Natko, Filip, Matej, Istok, Leona i ostali naši natjecatelji nastupati na utrkama diljem svijeta i dalje u dizajnu s prepoznatljivim hrvatskim obilježjem, crveno bijelim kockicama.

Foto: Sport-IT za CroSki

Foto: Sport-IT za CroSki

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.