Englezi u elementu: David De Gea odlazi samo u zamjenu za Modrića!

Englezi u elementu: David De Gea odlazi samo u zamjenu za Modrića!

Englezi tvrde kako će United pustiti Davida De Geu samo ako mu Real ustupi - Luku Modrića.

Engleski mediji nedavno su ‘otkrili’ kako Manchester United svog vratara Davida De Geu neće pustiti u madridski Real bez barem jednog transfera u suprotnom smjeru.

Raspisali su se tako Otočani o potencijalnim imenima koja bi uskoro mogla osvanuti na Old Traffordu, a u prvim kombinacijama najviše su se spominjali Gareth Bale i Sergio Ramos.

No, ovoga su puta puta engleski novinari otišli i korak dalje. U Englesku tako vraćaju Luku Modrića, čiji je najveći navijač strateg crvenih vragova Louis van Gaal. “Modrić (29) postao je ljubimac navijača Reala nakon teškog starta u Primeri, no španjolski će ga se div možda morati odreći ako zaista želi završiti posao i dovesti De Geu”, piše Metro.

United je Modrića već imao ‘na piku’, dok s druge strane španjolski čuvar mreže – sve je jasnije – silno želi natrag u domovinu. Real je u očajničkoj potrazi za vrhunskim vratarom (sprema se i odlazak Ikera Casillasa), a prvi ljetni cilj upravo je De Gea. Igrač i klub praktički su, ako se može vjerovati neimenovanim izvorima, dogovorili uvjete suradnje, ali još uvijek nemalo zapinje u odnosima klubova i visini odštete.

Hrvatski Maestro idol je navijača galacticosa i jedan od najvažnijih eksponenata u kraljevskoj svlačionici, no kod Reala se zaista nikad ne zna s obzirom na njihovu – sad već bogatu – povijest puštanja idola nauštrb ‘nekih novih zvijezdi…’

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.