EP Futsal: Kazahstan ponovno pobijedio Srbiju i izborio polufinale

EP Futsal: Kazahstan ponovno pobijedio Srbiju i izborio polufinale

Kao i prije dvije godine Kazahstanci će igrati u polufinalu.

U reprizi utakmice za treće mjesto od prije dvije godine Kazahstan je ponovno nadvisio Srbiju. U prvom četvrtfinalu Europskog futsal prvenstva Kazahstanci su pobjedom od 3:1 postali prvi polufinalisti.

Već u sedmoj minuti Zhamankulov je doveo Kazahstance u prednost. Do kraja prvog dijela Srbija je bila bolji protivnik, no put do mreže nije pronašla. Hladan tuš za srbijansku momčad dogodio se već u trećoj minuti nastavka kada Taynan povisuje na 2:0.

Pokušali su naši susjedi tada s igrom golmana-igrača, što im je upalilo i u 36. minuti preko Rajčevića su smanjili na 2:1. Do kraja utakmice ostavili su golmana-igrača u igri, no nije pomoglo. Naprotiv, 23 sekunde prije kraja Douglas Junior postigao je gol za konačnih 3:1 i odveo Kazahstance u polufinale.

Drugog polufinalista saznat ćemo kasnije večeras kada će igrati domaćin Slovenija i viceprvak Rusija, koja i dalje čeka na prvu pobjedu na ovom Euru.

Srbija

Aksentijević, Momčilović, Vulić – Perić, Kocić, Simić, Rajčević (36.), Matijević, Rakić, Milosavac, Ramić, Tomić, Stanković, Radovanović

Kazahstan

Higuita, Shamro – Dovgan, Yesenamanov, Douglas Junior (40.), Nurgozhin, Zhamankulov (7.), Suleimenov, Pershin, Taku, Zursagulov, Orazov, Taynan (23.)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.