EP Futsal kvalifikacije (Ž): Hrvatska nakon preokreta svladala Švedsku i došla na korak do polufinala!

EP Futsal kvalifikacije (Ž): Hrvatska nakon preokreta svladala Švedsku i došla na korak do polufinala!

Odličan futsal naših reprezentativki.

Nakon što je sinoć ženska futsal reprezentacija Hrvatske sa 6:2 pobijedila Sloveniju, na krilima Tomislave Matijević, koja je postigla četiri gola, danas je na rasporedu bio i drugi susret kvalifikacijske skupine 2 za odlazak na polufinale Europskog prvenstva.

Hrvatska je na stadionu Mladost u Karlovcu ugostila Švedsku, najbolju reprezentaciju pretkola, koja je sinoć remizirala s najjačom reprezentacijom prema Uefinom koeficijentu Rusijom, 2:2 te ju nakon preokreta pobijedila 3:2.

Vodio je Blagult pogotcima Hjelm i Varli, no Tomislava Matijević ponovno je bila igračica utakmice. Prvo je zabila gol za smanjenje na 2:1, prije nego je Tihana Nemčić izjednačila, da bi tri minute prije kraja Tomislava postigla gol za preokret i pobjedu.

U drugoj današnjoj utakmici Rusija je s visokih 5:0 deklasirala Sloveniju golovima Fedorove, Olkove, Korzhove, Samorodove i Danilove, nakon čega je Hrvatska vodeća reprezentacija skupine sa šest bodova, dva više od Rusije, dok su Švedska i Slovenija ostale bez šansi za polufinale. Samo prvoplasirana reprezentacija prolazi dalje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.