EP u stolnom tenisu: Paović zlatna, Špalj i Mužinić bez polufinala

EP u stolnom tenisu: Paović zlatna, Špalj i Mužinić bez polufinala

U finalu je svladala Ruskinju Raisu Chebainku s 3: 1 (8:11, 11:7, 13:11 i 11:8)

Za odlične vijesti iz talijanskog Lignana pobrinula se Sandra Paović, koja je u finalu savladala Ruskinju Raisu Chebainku s 3: 1, a po setovima 8:11, 11:7, 13:11 i 11:8. U poslijepodnevnom polufinalu Sandra je savladala Ukrajinku Yuliyu Klymenko s 3:0.

– Nakon Ostrave odlično sam trenirala te digla svoju formu, naravno do u detalje proanaliziravši svoje najveće sportske suparnice. Kada sam polazila za Lignano najavila sam da mi je cilj medalja. Ona je sada u džepu, ali samo to je jedna od mojih usputnih stanica do Paraolimpijskih igara u Riu de Janeiru 2016. kada sam najavila borbu za najsjajnije odličje“, izjavila je presretna Sandra Paović.

U četvrtfinalu ispali su Anđela Mužinić od Šveđanke Anne-Caring Ahlquiste s 3:0, a od Tomislava Špalja bio je bolji Turčin Abdullah Ozturh s 3:1. U talijanskom Lignanu, u Palazzetto delo sport, od 27. rujna do 4. listopada nadmeću se tristotinjak sportaša iz 29 zemalja, a hrvatske boje brane tri stolnotenisačice i pet stolnotenisača. Nakon dana odmora na rasporedu su ekipna nadmetanja, a za očekivati je dobre rezultate od naših parova Helene Dretar

Karić i Anđele Mužinić te od Tomislava Špalja i Zorana Križanca.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.