U švicarskome Meringenu završila sezona 2016./2017. Europskog kupa u skijanju za gluhe

Europski kup u skijanju za gluhe: Rea Hraski viceprvakinja nakon odličnog finalnog vikenda

Europski kup u skijanju za gluhe: Rea Hraski viceprvakinja nakon odličnog finalnog vikenda

Foto: Željko Hraski/Facebook

U švicarskom Meringenu su se održale finalne utrke Europskog kupa u skijanju za gluhe, na kojem nastupa Rea Hraski. Hraski je apsolutna pobjednica vikenda u Meringenu nakon što je slavila u tri od četiri utrke. Skijašica Hrvatskog sportskog saveza gluhih je slavila u superveleslalomu i superkombinaciji u petak, veleslalomu u subotu, dok je drugo mjesto zauzela u današnjem slalomu.

Nakon pobjeda u petak i subotu, Hraski je došla na 60 bodova zaostatka za vodećom Austrijankom Melisse Koch u ukupnom poretku, stoga je današnji slalom odlučivao o pobjednici u ukupnom poretku. Na kraju je Hraski osvojila drugo mjesto u ukupnom poretku sa 980 bodova, dok je Koch uspjela zadržati prvo mjesto nakon današnje slalomske vožnje

Finalnim utrkama u Meringenu završila je skijaška sezona za gluhe 2016./2017., a Hraski može biti izuzetno zadovoljna, budući da se čak 12 puta penjala na postolje. Četiri puta kao prva, pet puta kao druga i tri puta kao treća. Veliko priznanje je Hraški dobila nakon što je u finalnom vikendu proglašena najboljom skijašicom finala, a sigurni smo kako ćemo još puno čitati o ovoj talentiranoj skijašici.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.