Europsko nogometno u19 prvenstvo – hrvatska otvara s Nizozemskom

Europsko nogometno u19 prvenstvo – hrvatska otvara s Nizozemskom

Izbornik hrvatske U-19 reprezentacije Ferdo Milin objavio je popis igrača na koje računa za predstojeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Nakon odrađenih priprema u Sv. Martinu na Muri te pripremne utakmice sa Slaven Belupom, pred mladim hrvatskim reprezentativcima put je u Njemačku na U-19 Europsko prvenstvo u sklopu kojeg ih u skupini B očekuju dvoboji s Nizozemskom, Francuskom i Engleskom.

Mladi Vatreni Euro otvaraju susretom s Nizozemskom 12. srpnja u 12 sati, a u petak 15. srpnja snage će od 19:30 sati odmjeriti s Francuskom, dok će tri dana kasnije od 12 sati zaigrati s Engleskom.

Izbornik Ferdo Milin na Europsko će prvenstvo povesti:

nogomet u 19_n

“S obzirom na viđeno na pripremama u Sv. Martinu na Muri te u utakmici sa Slaven Belupom, kao i analizirajući svaki trening te s obzirom na činjenicu da nam se nisu priključili Šemper, Benković i Sosa, ovaj popis je napravljen na takav način da svaki igrač može u određenom trenutku odigrati na dvije, tri, pa neki i na četiri pozicije što je jako važno na ovakvom turniru. Što se samih priprema tiče, jako sam zadovoljan koncentracijom igrača te njihovom količinom žara. Samo se nadam da ćemo sve to prebaciti i na utakmice Europskog prvenstva koje su pred nama”, kazao je Milin prilikom objave konačnog popisa putnika na U-19 Euro.

  Intervju s izbornikom Milinom i mladim nogometašima pogledajte u nastavku:

 Video:youtube HNS

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.