Funchal, Portugal od 01. - 07.05.2016. IPC Europsko Prvenstvo, preko 450 natjecatelja iz preko 50 zemalja.

Europsko prvenstvo: Danas pratimo nastupe Vincetića, Sinovčića, Rađe i Brajše

Europsko prvenstvo: Danas pratimo nastupe Vincetića, Sinovčića, Rađe i Brajše

Hrvatska na natjecanju ima šest predstavnika, Kristijana Vincetića, Dinu Sinovčića, Ante Rađu, Tomi Brajšu i Natašu Sobočan.  Natjecanja su u punom `jeku´ i naši predstavnici već su plivali dionice.

Ovo je retrospektiva na prethodna dva dana i najava današnjih nastupa naših reprezentativaca na ovom prestižnom natjecanju.

Prvog dana natjecanja nastupio je Dino Sinovčić u disciplini 100 metara leđno i osvojio šesto mjesto, potom je nastupio Ante Rađa zauzevši jedanaesto mjesto, jedina naša predstavnica Nataša Sobočan u disciplini 100 metara leđno bila je sedma. U disciplini 50 metara delfin Tomi Brajša nije izborio finale.

Drugi dan natjecanja  Kristijan Vincetić u disciplini na 100 metara  leđno s vremenom od 1:08.16 zauzeo je peto mjesto. Antun Brzak ispao je u polufinalu discipline 200 metara mješovito.

Danas je treći dan natjecanja i naši momci su spremni. Kristijana Vincetića danas ćemo gledati u izdanju 100 metara delfin koja je ujedno i njegova ponajbolja disciplina. U toj disciplini Vincetić je  u Glasgowu prošle godine osvojio svjetsku broncu. Uz Kristijana, Dino Sinovčić i Ante Rađa nastupaju u disciplini 200 metara mješovito, a Tomi Brajša nastupa u disciplini 200 metara slobodno.

Live praćenje je moguće ovdje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.