F1: Kubica o povratku

F1: Kubica o povratku

Bivši vozač Formule 1 Robert Kubica ovog je tjedna imao prilike ponovno sjesti u bolid F1. Naime, Poljak je sudjelovao u testiranjima u Mađarskoj, gdje je u srijedu odvozio četvrto najbrže vrijeme. Ipak, Kubica je izjavio kako nije sto posto zadovoljan svojim povratkom te da bolid nije ni sličan onima u kojima je nedavno testirao.

Kada imate toliko stvari koje su različite, normalno je da je potrebno neko vrijeme da se prilagodite. Možete pretpostaviti da nije bilo lagano, što ne krijem, ali je bilo dobro“, rekao je te potvrdio da je zadovoljan svojom fizičkom spremom.

Poljak je naglasio i kako mora biti realan oko svoje šanse za povratak.

Volio bih imati novu priliku, ali zapravo ne znam kada bi to moglo biti, moramo čekati. Kada pogledate gdje sam bio pred četiri mjeseca, vidi se velika promjena i ona se dogodila veoma naglo. Mislim da ako sam uspio toliko napredovati u tri mjeseca, svašta se može dogoditi u budućnosti“, rekao je 32-godišnjak te istaknuo kako neće biti jednostavno.

Jedno je sigurno, ako se moj povratak ne dogodi, neću biti razočaran jer na ovu situaciju gledam realistično“, prenio je njegove riječi Autosport.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.