F1: Vettel uvjeren kako Ferrari ima šanse za naslov

F1: Vettel uvjeren kako Ferrari ima šanse za naslov

Ferrarijev vozač Sebastian Vettel izjavio je kako je njegova momčad pronašla slabe točke na bolidu te da znaju kako ih ispraviti kako bi ostali u borbi za naslov, prenosi Autosport.

Ferrari je popravio svoju formu u odnosu na prošle godine te se trenutno nalazi na drugom mjestu u poretku konstruktora, 39 bodova iza Mercedesa. Uz to, Vettel drži vodeću poziciju u poretku vozača, upravo ispred Mercedesovog dvojca.

Konkurentni smo na svim stazama gdje se pojavimo. Istina je da je Mercedes ponekad bolji, a mi malo iza njih. Normalno je da postoji razlika ovisno o stazama. I mi vozači neke staze volimo više, a neke manje. Tako je i s bolidima“, izjavio je Nijemac.

Istaknuo je i kako je njihov cilj biti najbolji na svim stazama, što trenutno nije slučaj, ali da rade na tome.

Razumijemo što bolid treba. Sada imamo vremena u miru obratiti pažnju na neke dijelove i pokušati ih popraviti“, dodao je.

Vettel je naglasio i kako proteklih godina nisu bili dovoljno konkurentni, no da se to sada promijenilo i da je dobar znak da drugi kopiraju njihove ideje.

To je dokaz našeg dobrog i napornog rada i uspjeha. Na nama je da tako nastavimo. Uvjeren sam da imamo prave ljude u momčadi. Znamo stvoriti snažan bolid, a ove smo godine poboljšali i motor, tako da sve ide u pravom smjeru“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.