Farmaceuti pomažu obitelji kojoj je izgorjela kuća!

Farmaceuti pomažu obitelji kojoj je izgorjela kuća!

Foto: Slaven Belupo/Facebook

Posebne je goste danas imao Slaven Belupo na aktivacijskom treningu uoči popodnevne utakmice 28. kola HT Prve lige protiv Istre 1961. Obitelj Čirković iz Subotice Podravske imala je veliku nesreću te joj je u utorak izgorjela unutrašnjost kuće: dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica. Kako bi što lakše prebrodili ovo teško razdoblje, nogometaši Slaven Belupa odlučili su ocu Vladimiru s dvije kćeri, Helenom i Lucijom, i tri sina, Dejanom, Danijelom i Denisom, financijski pomoći, a osigurani su im i poklon paketi te ulaznice za današnju utakmicu s Istrom kako bi barem na kratko ‘maknuli misli’ od nedaća koje su ih snašle.

“Ovo je najmanje što smo mogli učiniti. Kada se dogode ovakve situacije zapravo shvatimo koliko nekad brinemo o toliko trivijalnim stvarima i zamaramo se s onim čime se ne bismo trebali. Nadamo se da će ova naša mala gesta pomoći obitelji Čirković te da će potaknuti i ostale Koprivničanke i Koprivničance da pomognu jer je u ovakvim situacijama i jedna kuna velika”, rekao je kapetan Slaven Belupa Mateas Delić.

Svi koji žele pomoći to mogu učiniti uplatom na tekući račun u Podravskoj banci na ime Dejan Čirković HR3123860023200845385.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.