FIFA presudila u korist Kleinheislera, Mađar je i službeno novi igrač NK Osijeka

FIFA presudila u korist Kleinheislera, Mađar je i službeno novi igrač NK Osijeka

Osijek je Kleinheislera potpisao na tri i pol godine.

U sjedištu svjetske nogometne organizacije FIFE-e u Zurichu, arbitražni sud je donio odluku povodom mađarskog nogometaša Laszla Kleinheislera kojeg je bivši klub Astana tužila zbog raskida ugovora.

FIFA je presudila u korist nogometaša i on je pravovaljano postao novi igrač NK Osijeka bez odštete. Kleinheisler je napustio kazahstanskog prvaka jer mu nisu isplatili plaće 90 dana, što automatski znači da ima pravo na raskid ugovora.

Kazahstanci su posegnuli za žalbom na arbitražnom sudu, no nije im uspjelo. Laszlo će imati pravo nastupa idući tjedan, točnije od srijede kada izađe službena objava u glasniku HNS-a. Osijek će tako u nedjelju u Gradskom vrtu protiv Istre igrati bez svog najvećeg ovozimskog pojačanja, a onda na maksimirski derbi sljedeći vikend ide kompletan.

“Sve se riješilo u vremenskom roku o kojem sam govorio i kako smo predviđali. Ni trenutka nisam dvojio da ćemo na kraju zadovoljni biti i Laszlo i mi. Čovjek je potpisao s nama na tri i pol godine i nije nam bilo presudno pričekati dva-tri tjedna više kako bi ga imali na raspolaganju. Bitno je da je naš.” – rekao je sportski direktor NK Osijeka, Alen Petrović.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.