Filip Ivić odlazi u poljski Kielce

Filip Ivić odlazi u poljski Kielce

Filip Ivić nakon 12 godina napušta PPD Zagreb. Već sada bivši vratar Plinara nastaviti će svoju karijeru u redovim poljskog prvaka Kielcea.

 

Vratar našeg prvaka i hrvatske reprezentacije u nedjelju je odigrao svoj posljednji susret u dresu zagrebaša u utakmici Lige prvaka protiv PSG-a.

Ovo je za mene jako emotivan trenutak na koji sam se dugo spremao, ali koliko god da se spremaš i znaš da rastanak mora doći, nije lako. Sve što imam stekao sam svojim radom, a uvjete za dobar rad, za učenje od najboljih i napredovanje u karijeri omogućio mi je rukometni klub Zagreb. Želio bih se zahvaliti upravi koja je uvijek bila korektna prema meni i mojoj obitelji, svim trenerima s kojima sam imao čast raditi i od kojih sam imao priliku učiti. Jednom čovjeku posebno, a to je naš trener golmana Mario Kelentrić koji je sa mnom i Stevanovićem provodio više vremena nego s vlastitom djecom i koji je pokazao nevjerojatno puno strpljenja kako bi jednom mladom golmanu ukazao na sve njegove nedostatke i kako bi mu prenio veliko znanje koje je u svojoj bogatoj karijeri stekao. Hvala mu na tome, a ja znam da je preda mnom još puno rada, učenja, odricanja i dokazivanja. Hvala mojim menadžerima Andreju Goliću i Senjaninu Maglajliji što su u meni prepoznali talent i što su krajnje profesionalno vodili i nastavljaju voditi brigu o mojoj karijeri. Na kraju bih se najviše želio zahvaliti svojim dečkima iz svlačionice, mojim suigračima zbog kojih sam bio bolji igrač i koji su mi bili potpora u najtežim trenucima.

Ivić će svoju novu karijeru u Poljskoj započeti na ljeto, na vratima Kielcea ostati će četiri godine, a prije toga očekuju ga Olimpijske u Riu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.