USPJEŠNA I POPULARNA FITNESS TRENERICA ODRADILA TRENING S MALIŠANIMA U NOVOJ BILOJ

Fitness trenerica Dajana Maros odradila trening s članovima RK Nova Bila

Fitness trenerica Dajana Maros odradila trening s članovima RK Nova Bila

DAJANA MAROS: Važno je baviti se sportom i jesti kontroliranu hranu

Večerašnji trening najmlađih članova Rukometnog kluba Nova Bila bio je pravo malo iznenađenje za sve njih. U posjetu im je došla uspješna fitness trenerica Dajana Maros i zastupnica u Saboru KSB te s njima odradila trening sa raznim vježbama.

Na samom početku treninga trenerica Maros porazgovarala je sa mladih rukometašima i rukometašicama o važnosti bavljenja fizičkim aktivnostima te naglasila važnosti zdrave prehrane. Upoznati su s važnosti doručkovanja te kako izgleda zdravi doručak koji je bitan za funkcioniranje njihovog metabolizma tijekom dana.

Nakon uvodnog dijela, uslijedila je vježba zagrijavanja i istezanja, gdje su uz štapove koje je trenerica Dajana ovom prilikom darovala klubu, uradili nekoliko vježbi, a zatim su se podijelili u šest zona i radili kružne treninge sa šest različith vježbi. Nakon što su izmijenjali sve vježbe na svih šest zona, uslijedila je igra povlačenje konopca. Pred sam kraj, ponovo su uradili set vježbi za istezanje i opuštanje mišića.

Kako u svakoj priči šlag dolazi na kraju, tako je bilo i na večerašnjem treningu kada su nakon iscrpnih treninga svi pojeli po bananu koje im je osigurala trenerica Maros, a sreći i osmijesima na licima nije bilo kraja.

Posebna mi je čast što sam imala priliku odazvati se na poziv predsjednika RK Nova Bila, posjetiti njihov klub i upoznati članove. Poseban utisak na mene ostavili su mališani, prepuni energije, a prije svega jako odgojeni i disciplinirani. Zadivljena sam pristupom i načinom rada te sam sigurna da će se suradnja nastaviti, a što im drugo poželjeti osim puno uspjeha, jer ambicije i sposobnosti itekako imaju, poručila je fitness trenerica Dajana Maros.

Pored štapova za vježbanje i banana za sve članove, Dajana je ovom prilikom donirala i dvije rukometne lopte koje će biti od velike koristi za funkcionalnije treninge Rukometnog kluba Nova Bila.

Ovo je još jedna aktivnost Uprave RK Nova Bila u cilju unaprjeđenja rada s članovima koja će zasigurno imati važan utjecaj na daljnji rad s ovim rukometnim nadama.

Sretan sam da smo večeras u Sportskoj dvorani u Novoj Biloj za preko 30 članova Rukometnog kluba  Nova Bila priredili jedan ovakav trening. Vjerujem da će savjeti  vezani za prehranu i vježbe koje su imali priliku naučiti, naši članovi nastaviti primjenjivati te da će to doprinijeti njihovom daljnjem razvoju. Veliko hvala fitness trenerici Dajani na odvojenom vremenu koje je podijelila s našim članovima i svim poklonima koji će biti od velike koristi za funkcioniranje našeg kluba, rekao je predsjednik RK Nova Bila.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.