[FOTO] Biste li ikada pogodili za koliku novčanu svotu su Modri vrjedniji od Bilih?

[FOTO] Biste li ikada pogodili za koliku novčanu svotu su Modri vrjedniji od Bilih?

Između klubova velika je milijunska razlika vrijednosti igrača prema Transfermarktu.

Bliži nam se dan u kojem ćemo saznati kamo putuje Rabuzinovo sunce. Vinkovci su spremni, a karata ima još jako malo. Uoči utakmice za Vas smo pripremili vrijednosti igrača obiju momčadi prema Transfermarktu, a vrijednosti su izražene u eurima.

Ukupna vrijednost Hajdukove momčadi je 25 milijuna eura, dok je najvrjedniji igrač Mijo Caktaš, a njegova vrijednost procjenjuje se na 2,6 milijuna eura. Prati ga povremeni reprezentativac Hrvatske Zoran Nižić s 2,5 milijuna eura i Fran Tudor, koji vrijedi dva milijuna eura. Najmanju vrijednost imaju već otpisani Bili, Ivo Grbić i Petar Bosančić. Za 13 igrača Hajduka procjenjuje se vrijednost na milijun eura ili više.

Foto: Transfermarkt.com

U Dinamu trljaju ruke jer prema Transfermarktu mladi reprezentativac Hrvatske Filip Benković vrijedi 11 milijuna eura. Nakon njega slijedi Ante Ćorić sa 7,5 milijuna eura, dok je treći po redu Alžirac Soudani s 3,75 milijuna eura. Najmanju vrijednost kod Modrih imaju pomalo zaboravljeni Matel te pričuvni vratar Marko Mikulić. Vrijednost momčadi procjenjuje se na 48, 75 milijuna eura, što je za čak 23,75 milijuna više od Hajdukove momčadi.

Foto: Transfermarkt.com

Veseli činjenica kako su najvrjedniji igrači obiju momčadi ipak hrvatski igrači.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.