[FOTO] Čudesni Messi šetao se Bernabeuom i uspio zabiti, asistirati i driblati više od Realovaca

[FOTO] Čudesni Messi šetao se Bernabeuom i uspio zabiti, asistirati i driblati više od Realovaca

Evo još jednog dokaza da je Argentinac najbolji nogometaš svijeta.

Barcelona je u El Clasicu s 3:0 deklasirala madridski Real i time mu pobjegla na, vjerojatno nedostižnih, 14 bodova prednosti. I u svakom statističkom pogledu Katalonci su nadigrali Kraljeve, no da statistika ponekad zna biti i varljiva dokazuje slučaj Lionela Messija.

Naime, brojke o kretanju Argentinca po terenu Santiago Bernabeua su stvarno nevjerojatne. Prema statistici, Argentinac je čak 83,1 posto vremena terenom ni manje, ni više, nego šetao. 10,8 posto vremena je lagano trčkarao, pretrčao tek 4,95 posto vremena, a sprintao samo 1,15 posto vremena i to najviše u 92. minuti susreta prilikom pretrčavanja Marcela i asistencije Aleixu Vidalu, prenosi El Periodico.

Foto: Twitter.com / El Periodico

Izgleda kao da se Messi nije ni trudio u toj utakmici, no svi znamo da to nije istina. Postigao je pogodak, koji je vrlo vjerojatno presudio utakmicu u korist Blaugrane, asistirao Vidalu za 3:0, odvukao Kovačića prilikom akcije za gol Suareza, stvorio više šansi od cijelog Reala te sam imao više uspješnih driblinga nego svi igrači Reala zajedno (6-2).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.