RUKOMETNA ČAROLIJA U NOVOJ BILOJ PRIVUKLA VELIKI BROJ POSJETITELJA

(FOTO) Uspješno održan rukometni turnir „Igrajmo rukomet – širimo prijateljstvo“

(FOTO) Uspješno održan rukometni turnir „Igrajmo rukomet – širimo prijateljstvo“

NAJMLAĐI ODIGRALI PRVE MINUTE RUKOMETNE UTAKMICE

U nedjelju, 24. ožujka u Novoj Biloj uspješno je održan rukometni turnir „Igrajmo rukomet – širimo prijateljstvo“, a koji je dio ovogodišnje manifestacije Dani općine Travnik. Na turniru su, pored domaćina, sudjelovali RK Kiseljak, RK Žepče te ŠR Travnik.

Na samom početku pred punim tribinama obratio se predsjednik RK Nova Bila, Mario Debeljak koji je pozdravio sve prisutne i zahvalio se svim klubovima na sudjelovanju na turniru te se zahvalio načelniku općine Travnik na dosadašnjoj nesebičnoj potpori klubu.

Prigodnim riječima svima prisutnima obratio se i načelnik općine Travnik, gospodin Admir Hadžiemrić, koji je naglasio kako su ovakva druženja bitna za razvoj sporta i stjecanje novih prijateljstava te pohvalio RK Nova Bila na organizaciji turnira koja je bila na visokom nivou.

55460136_1847833435320846_3580886780691349504_n

Načelnikovim riječima službeno je otvoren turnir, a započet je utakmicom između RK Nova Bila i RK Kiseljak, a pobjeda je pripala domaćinima, dok je druga polufinalna utakmica između ŠR Travnik i RK Žepče završila je pobjedom Travničana.

Nakon dvije polufinalne utakmice, uslijedila je prava rukometna poslastica u kojoj su se kroz 30 minuta predstavili najmlađi članovi Rukometnog kluba Nova Bila. Bili su podijeljeni u dvije ekipe te je ovim susretom preko 30 članova upisalo nastup za svoj klub. Ovacije i podrška s tribina nije nedostajala čime su ovi mališani dodatno motivirani za bavljenje rukometom, a klubu najavili nove uspješne sportske generacije.

NAJMLAĐI ČLANOVI RK NOVA BILA

Utakmicu za treće mjesto odigrali su RK Kiseljak i RK Žepče, a uspješniji su bili Kiseljačani. Finalnu utakmicu odigrali su pobjednici prve dvije utakmice, RK Nova Bila i ŠR Travnik, a nakon tvrde i neizvjesne borbe, pobjeda je pripala domaćinima.

54462856_2470666799720942_8235520066897051648_n

Najboljim strijelcem turnira proglašen je Nikola Nevistić iz RK Nova Bila, najboljim igračem proglašen je Lario Babić iz RK Kiseljak, dok je najboljim vratarem proglašen Samed Đelilbašić iz ŠR Travnik.

Čestitam svim klubovima i igračima na fair play odigranom turniru. Uvjeren sam da će ovaj turnir biti prekretnica novih turnira i druženja te da će svi sudionici iz Nove Bile ponijeti lijepa sjećanja koja će dugo biti zarezana u njivom pamćenju, rekao je Mario Debeljak, predsjednik RK Nova Bila te se još jednom zahvalio načelniku Općine na dolasku i dosadašnjoj potpori klubu.

Sponzori ovog rukometnog turnira su Hrvatska udruga mladih središnje Bosne, GBT te Hrvatski kulturni centar Nova Bila koji je ustupio tehničku opremu neophodnu za realizaciju turnira na ovom nivou.

NovaBila.info

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.