[FOTO] Ždrijeb Lige prvaka (ponovno) namješten, a Talijani imaju i dokaz!

[FOTO] Ždrijeb Lige prvaka (ponovno) namješten, a Talijani imaju i dokaz!

Nevjerojatne informacije ponovno su procurile prije nego su trebale.

Već dugi niz godina većina sportskih fanatika i analitičara koji pomno prate ždrijebove najvećih europskih i svjetskih natjecanja uporno tvrde da su oni – namješteni. A sada su te sumnje još i veće.

Naime, ždrijeb polufinala Lige prvaka bio je na rasporedu danas od 13 sati u švicarskom Nyonu, a posljednja kuglica izvučena je u 13:15 sati. Međutim, skoro četiri sata ranije već su se znali parovi polufinala.

Kako, pitate se? Vrlo jednostavno. Naime, na službenoj stranici talijanske Rome unaprijed je bilo objavljeno da se uz njihovu slijedeću domaću utakmicu u Serie A, onu protiv Genoe za pet dana, mogu početi kupovati ulaznice i za uzvratnu utakmicu Lige prvaka i to ni manje ni više nego protiv Liverpoola.

Da stvar bude bolja, pored utakmice je stajao i točan datum odigravanja utakmice, 02. svibanj. Ta objava na službenoj stranici je bila vidljiva u periodu između 09:45 i 10:00 sati, a tek tada su iz Rima shvatili da su pogriješili. No, zapravo nisu, jer gle čuda, ždrijebom u kući europskog nogometa odlučeno je da će se sastati Roma i Liverpool i to na Stadio Olimpico 02. svibnja. Slučajnost? Ne bi rekli…

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.