Francuski div poslao službenu ponudu za Ivana Perišića!

Francuski div poslao službenu ponudu za Ivana Perišića!

Ukoliko se transfer i ostvari, Perišić će postati najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić blizu je odlaska iz Intera. Perišić bi  karijeru  mogao nastaviti u Manchester Unitedu ili Paris Saint-Germainu. Prema pisanju talijanskih medija, francuski PSG poslao je službenu ponudu za Perišića, a ona iznosi 55 milijuna eura.

Osim 55 milijuna eura,  Francuzi nude i igrače. Interova je želja sjajni Argentinac Di Maria, poljski veznjak Grzegorz Krychowiak, te Brazilac Marquinhos.

No, osim PSG-a i Manchester United bi htio u svojim redovima vidjeti sjajnog Hrvata. Mourinho je nedavno boravio u Zagrebu, za vrijeme reprezentativnog okupljanja. Prema nagađanju Portugalski stručnjak spreman je ponuditi za hrvatskog reprezentativca čak 60 milijuna eura, ako ta ponuda i dođe na adresu talijanskog kluba, gotovo je sigurno da čelnici Intera tu ponudu neće odbiti.

Ukoliko se transfer i ostvari, Perišić će postati najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti, rekord drži transfer Matea Kovačića, Real Madrid je za ‘Kovu’ Interu platio 31 milijuna eura.

Prema Transfermarktu Perišić vrijedi 25 milijuna eura, Inter je 2015.  za 19 milijuna eura doveo našeg reprezentativca iz Wolfsburga.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.