Futsal: Večeras počinje četvrti Zagreb Winter Cup

Futsal: Večeras počinje četvrti Zagreb Winter Cup

24. i 25. prosinca utakmice se neće igrati, a od 26. prosinca igrat će se svakodnevno, nekada i u dvije dvorane istovremeno.

Dugoočekivani MC Plus Zagreb Winter Cup kreće večeras u 20:10 u NC Šalati, a prve dvije utakmice igrat će se u ženskoj kategoriji, nastupat će ŽNK Koprivnica protiv ŽNK Graničar Đurđevac i ŽNK Odra protiv MNK Meteora Futsal.

Od 21:30 kreće natjecanje u U-21 kategoriji, a utakmice otvaraju Susedi i Mango bar & Coffee, nakon njih u U-19 kategoriji nastupaju Lyon i Blackout, dok će dan zatvoriti Lupema autodijelovi i Sagovi Zagreb. Napomenimo kako je Lyon prije dvije godine osvojio U-17 natjecanje koje se tada igralo u Fusio futsal centru.

U subotu se utakmice igraju već od 11:30 u ŠRC Megaton, a natjecateljski dan ponovno otvara susret u kategoriji žena, igraju MNK Uspinjača i srpske predstavnice, Tempo Soft Beograd.

24. i 25. prosinca utakmice se neće igrati, a od 26. prosinca igrat će se svakodnevno, nekada i u dvije dvorane istovremeno. Velika završnica Zagreb Winter Cupa održat će se u Lučkom 13. i 14. siječnja.

Napomenimo i kako je dostupna mobilna aplikacija putem koje će praćenje turnira biti znatno jednostavnije nego je to bilo prijašnjih godina. Osim što ćete moći pratiti rezultate uživo, s pomoću aplikacije možete pregledati i najnovije vijesti s natjecanja, prijašnje rezultate, sastave svake momčadi u natjecanju, kao i statistiku svih uključenih u natjecanje.

iOS aplikaciju možete downloadati ovdje: http://apple.co/2kWgiug, dok će aplikacija za Android biti dostupna kroz nekoliko dana.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.