Gent ne računa više na Andrijaševića

Gent ne računa više na Andrijaševića

Andrijašević je za Gent postigao samo dva pogotka.

KAA Gent nalazi se na tek sedmom mjestu belgijske Jupiler lige sa čak 17 bodova zaostatka za vodećim Genkom. Gent je prije godinu i pol dana Rijeci platio gotovo pet milijuna eura za vođu generacije koja je prvi put osvojila naslov prvaka, Franka Andrijaševića, međutim Franko se do danas nije izborio za status kakav je imao na Kvarneru.

“Franko je na transfer listi. Žao nam je jer dečko sigurno ima kvalitete, ali očito ne za našu momčad i možda ne za belgijski nogomet. Mislim da i sam shvaća da mu ovo natjecanje ne odgovara i zajedno ćemo potražiti rješenje” – rekao je Gentov direktor Michel Louwagie.

Po medijima se špekuliralo o povratku u Rijeku gdje se Andrijašević najbolje osjećao i odakle je postao kandidat za reprezentaciju, međutim sportski direktor Rijeke Ivan Mance otklonio je mogućnost povratka.

“Mi mu plaću kakvu ima u Belgiji ne možemo dati ni u kojoj varijanti. Franko je dio Rijekine povijesti, ostao je dobar sa svima i naravno da je logično da ga mediji povezuju s nama. Ja se s njim čujem barem jednom tjedno i znam da bi se sutra vratio, ali šanse za to gotovo da i ne postoje. Ona neka teorija je možda sam finiš prijelaznog roka, ako Gent dotad ne riješi stvar s njim. Ali kažem, to je samo teorija, bez realnih temelja” – rekao je Mance za 24sata.

Franko je u dresu Gentaa odigrao 34 utakmice i postigao tek dva pogotka, dok je u Rijeci imao u 32 nastupa 18 golova.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.