Gerrard: “Nadam se da ću se jednog dana vratiti u Liverpool i ponovno ‘služiti’ klubu!”

Gerrard: “Nadam se da ću se jednog dana vratiti u Liverpool i ponovno ‘služiti’ klubu!”

Steven Gerrard na emotivan se način oprostio od navijača Liverpoola...

Steven Gerrard odigrao je svoje posljednje minute u dresu kluba kojemu je posvetio praktički čitav život. Proslavljeni engleski veznjak napušta redove Liverpoola i seli u američki LA Galaxy, no siguran je da će se jednoga dana vratiti na Anfield.

“Bilo je ovo emocionalno razdoblje za mene i moju obitelj – posljednja utakmica na Anfieldu protiv Crystal Palacea i posljednji nastup kontra Stoke Cityja. Liverpool je bio i ostat će ogroman dio mog života od kad sam navršio osam godina i znam koliko će mi nedostajati”, napisao je Gerrard u pismu objavljenom u Liverpool Echou.

“Bilo je strašno, izuzetno emotivno vidjeti podršku navijača i svih ljudi koji vole Liverpool te iskusiti oproštaj. Hvala svima, sjećat ću se toga do kraja života. Bila je apsolutna privilegija toliko dugo predstavljati ovaj klub”, nastavlja.

Prve ljubavi, a u Gerrardovu slučaju i jedine, nikad se ne zaboravljaju. Stoga 34-godišnji veznjak ističe kako je i ovaj kraj tek – privremeni.

“Bit ću odsutan sljedećih nekoliko godina, ali ovo nije kraj moje suradnje s Liverpoolom. Cijeli sam život navijač redsa i to ću i ostati. Nadam se da ću dobiti prigodu vratiti se i još jednom ‘služiti’ klubu. Osjećam da u nekoj ulozi mogu biti koristan u budućnosti”, najavio je.

“No, danas se koncentriram na osvrtanje iza sebe i zahvalu navijačima za nevjerojatnu podršku koju su mi pružali u posljednja dva desetljeća. Pomogli ste mi ispuniti moje snove iznova i iznova, ponudili mi prekrasna sjećanja i ne bih to mijenjao ni za što na svijetu”, zaključio je Gerrard u svom posljednjem obraćanju simpatizerima redsa.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.