Gorgon i Heber putuju s momčadi u Portugal i s nestrpljenjem iščekuju transfer

Gorgon i Heber putuju s momčadi u Portugal i s nestrpljenjem iščekuju transfer

Rijeka za Hebera očekuje 3-4 milijuna eura.

Nogometaši HNK Rijeke napustili su svoj trening kamp na Rujevici i zaputili se prema Zagrebu, odakle će sutra letjeti za Lisabon i prebaciti se u bazu Albufeiru gdje će do 21. siječnja boraviti na pripremama.

Trener Igor Bišćan poveo je sa sobom 26 igrača, a među njima su i Austrijanac Alexander Gorgon i Brazilac Heber koji iščekuju rasplet i eventualni transfer.

Gorgonu ističe ugovor na ljeto, a odbio je potpisati novi, stoga će ga Rijeka probati tranferirati poput Leonarda Žute koji je završio u Konyasporu, a oko 3 milijuna kuna u klupskoj blagajni. Naizgled je to malo novca, ali kad se pogleda da je to pola godišnjeg proračuna od pola hnl prvoligaša sjetimo se one “bolje vrabac u ruci”.

Za Hebera postoji zanimanje brojnih klubova i na njemu se može ozbiljno zaraditi, a ukoliko novi kineski prvoligaš Shenzen odriješi kesu, pitanje je dana kada će se Heber preseliti u Aziju. Shenzen je htio iz Milana dovesti Fabia Borinija, međutim im se posao izjalovio, pa je oko bacio na Rijekinog brazilca.

Popis igrača koji putuju u Albufeiru:

Simon Sluga, Stjepan Lončar, Zoran Kvržić, Jakov Puljić, Roberto Punčec, Heber, Petar Mamić, Maxwell Acosty, Antonio Čolak, Andrej Prskalo, Josip Mitrović, Denis Bušnja, Ivor Pandur, Dario Čanađija, Darko Velkovski, Dario Župarić, Domagoj Pavičić, Mario Pavelić, Joao Escoval, Luka Capan, Momčilo Raspopović, Adrian Liber, Hrvoje Smolčić, Matej Vuk, Alexander Gorgon i Filip Braut.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.