Gorgon ne ide nigdje, novi Bugarin na obzoru?

Gorgon ne ide nigdje, novi Bugarin na obzoru?

Srećko Juričić je uspio preživjeti mali rafal pitanja u eteru Radio Rijeke.

Kada će početi odgovori dolaziti? Čini se ne uskoro prema riječima Srećka Juričića koji danonoćno radi na dovođenju novih pojačanja Matjažu Keku. Prvi na tapeti? Srđan Grahovac i Marin Leovac koji se trenutačno čine tako blizu Rujevici, a opet tako daleko. Zašto? Jer novci, uvijek su novci ti koji priječe snove od ostvarenja:

“Leovac je spreman doći, želi to, ali PAOK ima svoja potraživanja, nastojimo im udovoljiti, ali da zaštitimo svoje interese. Imamo mi limite… I Grahovac nam je (iako su se pojavile njegove izjave da ne dolazi u Rijeku, nap. a.) dao do znanja da želi u Rijeku, s njim smo sve dogovorili, ali isto kao i kod Leovca: pregovara se s klubom. Obojica bi mogla doći, htjeli bismo za 2-3 dana, to bi bilo odlično“, kazao je sportski direktor Rijeke za Radio Rijeku.

Zadnjih nekoliko dana je počela kolati glasina o odlasku Gorgona u Austriju, ali ju je Srećko Juričić u eteru bez daljnjega presjekao: “A u pričama o Kini nema istine. Ma i kad bi se tako brzo oporavio, ne bi mogao otići nikamo.”

No, dobro što je onda s onim ludim Bugarinom o kojem svi pričaju već nekoliko tjedana? Božinov je dosada pokazao da se zna igrati nogometa, ali je pitanje koliko dugo se može igrati nogometa:

“Božinov je danas ujutro na liječničkom pregledu. Zdrav i spreman, bio bi nam pojačanje, ali nažalost nije neko vrijeme trenirao i nije u takvoj formi. Nakon pregleda, još ćemo usuglasiti stavove, koliko mu vremena treba da se spremi toliko da nam može pomoći.”

Za kraj vam još možemo reći da je riječko grotlo glasino izrodilo još jednu sličnu o dolasku veznjaka Levskog Vasila Panajotova. Bili živi pa vidjeli.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.