Gospodin: Prekinuo presicu zbog majke

Gospodin: Prekinuo presicu zbog majke

Napadač Uniteda podsjetio sve nazočne da postoje stvari važnije od nogometa

foto: facebook.com/manchesterunited

Što je Ole donio Manchester Unitedu, upitao je novinar Romelua Lukakua.

“Zabijamo više golova” krenuo je pričati napadač Uniteda, ali mu je u tom trenutku zazvonio mobitel.

“Sorry dečki, moram ići… Zove me mama!” ispalio je Lukaku. I tako novinare ostavio u pola intervjua. Nekakav se red ipak mora znati, a ni nogomet nije važniji od obitelji.

Unitedje u ponedjeljak izbacio Chelseaiz FA kupa pobjedom od 2-0, a Lukaku se protiv svog bivšeg kluba vratio u prvu postavu.

– Da, naravno da mi je drago. Utakmica je bila važna, mislim da je svatko od nas napravio svoj zadatak jako dobro. Ja sam profesionalac, čekao san priliku, a kada sam je dobio dao sam sve od sebe. Jednostavno sam takav, idem iz utakmice u utakmicu – rekao je Romelu Lukaku pokraj kojeg je u napadu bio Marcus Rashford.

– Mogu igrati kako god trener zatraži od mene. Nije mi bitno jesam li sam u vrhu, je li Marcus iza mene ili pokraj mene. Dok god me trener treba, ja sam tu – rekao je Lukaku.

Mama Lukaku se zove Adolphine i upravo je ona donijela većinu ključnih odluka u karijeri svog sina. Iako mu je agent Mino Raiola, niti jedan transfer se neće dogoditi ako ga Adolphine ne odobri. Englezi tvrde da je upravo ona odlučila da Romelu ne potpiše novi ugovor s Evertonom nego da ode u Manchester United.

Ako žele dovesti Romelua, ona je prva stepenica koju klubovi moraju prijeći, a čak i kada su dogovoreni osobni uvjeti s klubom, ona može srušiti sve pregovore.

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.