Gračan: “Osnovni cilj smo ispunili, ali želimo dobar rezultat”

Gračan: “Osnovni cilj smo ispunili, ali želimo dobar rezultat”

Hrvatska natjecanje otvara protiv Rumunjske.

Nakon što nam kuglice na izvlačenju Eura 2019. godine nisu bile previše naklonjene i dodijelile Francusku, Englesku i Rumunjsku, izbornik mlade reprezentacije Nenad Gračan najavio je borbu za što bolji plasman.

“Skupina je teška, ali na Europskom prvenstvu nema slabe reprezentacije. Doduše, možda smo radije mogli dobiti Dansku umjesto Francuske s kojom smo nedavno igrali i radi se o zaista potentnoj momčadi. Osnovni smo cilj ispunili plasmanom u odabrano društvo, ali sada se treba dobro pripremiti. Moramo opustiti igrače te iskoristiti prilike koje nam se pruže kako bismo ostvarili što je moguće bolji rezultat. Želimo odigrati na najbolji mogući način, mislim da imamo reprezentaciju koja to može. Očekivanja su velika, želimo dobar rezultat, pogotovo nakon što smo kroz kvalifikacije dokazali da imamo sjajne igrače. Dio ih igra u Italiji i nadam se da će biti mnogo naših simpatizera, ljudi koji će navijati za nas” – rekao je izbornik Gračan.

S obzirom da samo prvoplasirani ide u polufinale, kao i samo jedna od tri drugoplasirane momčadi, teško je vjerovati da u našoj grupi netko može biti najbolji drugoplasirani.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.