Granqvist se nakon Svjetskog prvenstva ponovno vraća u Švedsku?

Granqvist se nakon Svjetskog prvenstva ponovno vraća u Švedsku?

Hoće li se osvajač Zlatne lopte ponovno vratiti u klub u kojemu je započeo svoju karijeru?

Osvajač Guldbollena, Zlatne lopte švedskog nogometa za najboljeg nogometaša Švedske u ovoj godini, Andreas Granqvist, od idućeg ljeta postaje novi igrač Helsingborgsa, tvrde čelnici tog kluba.

“Imam velika očekivanja i nadam se da će Gran biti spreman zaigrati za naš klub nakon završetka Svjetskog prvenstva“, izjavio je glavni direktor Helsingborgsa Krister Azelius.

Šveđaninu trenutni, petogodišnji ugovor s Krasnodarom ističe baš ovog ljeta, a nakon što istekne ostat će u Rusiji ne bi li s Blagultom zaigrao na svom prvom Mundijalu. Nakon toga, postoji šansa da će karijeru nastaviti upravo u Helsingborgsu, u kojemu je još 2004. godine započeo svoju seniorsku karijeru.

“Andreas je za Božićne praznike odlučio doći k nama u Helsingborg kako bi pregovarao oko ugovora. Znamo da je vezan za naš klub jer je u njemu započeo svoju karijeru“, zaključio je Azelius.

Inače, 32-godišnjak je za lokalne novine izjavio da postoji 90 do 95 posto šanse da zaigra u švedskoj ligi, no ne i za koji klub, ukoliko ne dobije izdašne ponude nekog europskog kluba.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.