Hajduk bez trenera

Hajduk bez trenera

Uprava Hajduka nezadovoljna ispadanjem iz Hrvatskog Kupa porazom od RNK Split, smjenila je trenera Marijana Pušnika. Slovenskog trenera dovela je nova uprava Hajduka u lipnju ove godine te je u 26 službenih utakmica ostvario 16 pobjeda, pet neriješenih ishoda i pet poraza. Sportski direktor kluba Mario Branco,  tako je na sazvanoj i jučer održanoj izvanrednoj konferenciji za medije, potvrdio kako Marijan Pušnik nije više trener Hajduka, a za njegov angažman imao je samo riječi hvale:

“Gospodin Pušnik je profesionalno i stručno obavljao svoj posao, bolje nego što je vidljivo kroz rezultate prve momčadi. Ugradio je mnogo i u rezultate druge momčadi i naših juniora.“. Sportski direktor sinoć je također ponudio svoj mandat na raspolaganje, ali naglašava svoju želju za ostankom unatoč osjećaju odgovornosti za nastalu situaciju.

Ostatak konferencije Maria Branca može se pogledati iz priloga:

Nakon sinoćne konferencije za medija oglasio se Marijan Pušnik, potvrđuje informaciju o sporazumnom razlazu, te se stavlja na raspolaganje klubu do nalaske novog trenera.
 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.