Hajduk dodatno osnažuje momčad!

Hajduk dodatno osnažuje momčad!

Rečeno-učinjeno. Predsjednik Hajduka Ivan Kos naglasio je kako će Hajduk dovesti još nekoliko pojačanja, a kako neće biti nekih velikih prodaja. “Na bubanj” će eventualno jedan ili dva igrača, a i to ovisi o eventualnim transferima Hajdukovaca u inozemstvu. Jer, kako kaže predsjednik, to je najbolji način za napuniti klupsku blagajnu.

Što se tiče eventualnih novih pojačanja, njih će biti. Branco je već razmotrio tržište. Radi se na tome da se pojačaju deficitarne pozicije, a sportski direktor je ozbiljno shvatio primjedbu da dovodi samo strance, te u ovom prijelaznom roku želi dovesti samo Hrvate i to uglavnom bivše igrače Hajduka.

Vruća opcija za lijevog beka je Karlo Bručić, bivši Dinamovac, trenutni član Ashooda. Navodno Branco pokušava dogovoriti uvjete s klubom, igrač je već pristao na prelazak u splitski klub i plaću od 150 tisuća eura godišnje.

Što se tiče pozicije desnog beka, u kuloarima se pojavilo ime Marija Tičinovića, još jednog Hajdukovog djeteta. Mario je najmlađi debitant u povijesti Hajduka, a u protekloj sezoni branio je boje belgijskog Lokerena i to jako dobro. U slučaju njegovog dolaska Tudor bi bio prekomandiran u vezni red, a Juranović bi ili bio alternativa za tu poziciju ili bi i on bio vraćen na prirodnu poziciju.

Treće ime je u veznom redu, riječ je o miljeniku Joana Carilla, Dinku Trebotiću, kojeg je Španjolac već trenirao u Videotonu. Bio je Trebotić u Hajduku kada su Bili posljednji put ušli u skupinu Europske lige, pokrenuo je akciju za kultno slavlje protiv Anderlechta. Trenutno je član norveškog drugoligaša Frederikstada, a navodno želja za povratkom postoji.

Danas se pojavila vijest da je Lokomotiva otjerala veznjaka Josipa Ćorića, brata Dinamovog Ante. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Hajduk prigrliti Josipa, koji bi baš iz nekog inata mogao potpisati s Majstorima s mora.

Što se tiče pozicije stopera, tu se čeka Mikulić iz Splita, koji je od 1. srpnja slobodan igrač. No, Božo ima i ponudu Fiorentine i zapravo bira između minutaže u Hajduku ili talijanskog novca.

Ako se i ne odluči za ovo prvo, neće biti smak svijeta. Giorgi Terziev trebao bi ostati na posudbi u splitskom klubu, a Ardian Ismajli također će biti vraćen na prirodnu poziciju. Tu je i perspektivni Petar Bosančić, koji će biti na raspolaganju i prvoj i drugoj momčadi.

Dodajmo još da će Hajduk od ljeta vjerojatno preći na novu formaciju, sa krilima, a najrealnije je očekivati formaciju 4-2-3-1.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.