Hajduk dovodi tri pojačanja

Hajduk dovodi tri pojačanja

Damir Burić slaže igračku križaljku za novu prvenstvenu sezonu...

Hajdukov novi trener Damir Burić najavio je dovođenje tri nova pojačanja koja bi se uskoro trebala pridružiti momčadi bijelih. Burić nije želio govoriti o imenima, već je samo pojasnio kako se radi o stoperu, veznom igraču i klasičnom centarforu.

Naglasio je i da se radi o ‘pravim’ pojačanjima te napomenuo da su igrači pod ugovorima do 30. lipnja, a trebali bi ih raskinuti kako bi se priključili Hajdukovim pripremama za novu sezonu, koje započinju 2. srpnja.

Burić se osvrnuo i na priče o prelasku Andrije Balića i Nikole Vlašića u Valenciju. Spomenuti dvojac nazvao je ‘Hajdukovim zlatom’ koje je potrebno ispolirati do takovog sjaja da će se klubovi otimati za njih kad budu odlazili, a Hajduk će pritom određivati pravila igre.

Iz izjave se može protumačiti kako Burić još ne planira prodaju Balića i Vlašića, iako su mnogi njihov transfer u Valenciju već proglasili spasom za Hajduk.  Burić je naglasio kako će okosnica momčadi i dalje biti mladi igrači te istaknuo kako žele otići daleko u Europi i odigrati važnu ulogu u prvenstvu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.