Hajduk i Milevski sporazumno raskinuli ugovor

Hajduk i Milevski sporazumno raskinuli ugovor

Hajduk i Milevski sporazumno raskinuli ugovor, Artem Hajduku oprostio 100 000 eura.

Hajduk i Artem Milevski sporazumno su raskinuli ugovor godinu dana prije isteka istog. Milevski je ispao prilično fer prema upravi Hajduka jer im je oprostio 100 000 eura koliko bi mu pripalo do kraja ugovora.

Dolaskom Milevskog na Poljud navijači su očekivali velike stvari u koje bi ih “poveo” Artem. Često je se čuo i poklič
“Arteme povedi nas”. Međutim uspjesto uspješnog oživljavanja karijere, od Milevskog se vidjelo samo nekoliko utakmica po kojim ga se smatralo velikim pojačanjem. Većinu vremena je bio nespreman, te je odigrao samo nekoliko utakmica u nizu i to dok je trener bio Igor Tudor. Svoju zadnju utakmicu je odigrao još u prošloj sezoni, točnije 9. svibnja.

U razgovoru s Artemom dogovorili smo raskid ugovora, a rastanak je bio vrlo korektan. Razlog je taj što se klub odlučio na neke druge, mlađe igrače, a Milevski još ima ambiciju igrati”, kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić za Hajduk.hr.

“Bez obzira na to što ugovor nažalost nije odrađen do kraja, s Hajdukom se rastajem u vrlo korektnim odnosima. Split, Hajduk i Torcida su obilježili jedan dio moje karijere i uvijek će ostati dio mene. Trinaest lijepih mjeseci sam proveo u gradu koji doslovno živi za svoj klub, stekao brojne prijatelje, puno toga nezaboravnog doživio.

Zahvalan sam Hajduku što mi je dao priliku kad mi je bilo najteže u životu, trudio sam se maksimalno, želeći se odužiti svojim suigračima, klubu koji mi je pružio ruku, te navijačima koji zrače neizmjernom ljubavi.

Nažalost, u drugom dijelu prošle sezone cijeloj momčadi nije išlo, mnogi treneri su se tijekom proljeća promijenili, a za vrijeme ljetne stanke momčad je doživjela golemu rekonstrukciju. Meni je uz sve to trebalo vremena za oporaviti se nakon vrlo neugodne ozljede koju sam dobio u svibnju”, kazao je Milevski te je zaključio:

“Odlazim iz Splita nedovršenog posla, ali ovo iskustvo igranja za Hajduk nikad ne bih promijenio. Želim treneru Damiru Buriću, kapetanu Goranu Miloviću i svim igračima puno sreće u nastavku sezone, dio njih više neću biti, no neka znaju da će uvijek imati golemu potporu jednog njihovog vjernog navijača iz Ukrajine.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.