Hajduk nakon 126 dana pred publikom na Poljudu

Hajduk nakon 126 dana pred publikom na Poljudu

Hajduk je u četiri utakmice bez publike ostvario dvije pobjede (Istra 1961 i Inter) te dva remija (Rijeka i Slaven Belupo).

Prije točno četiri mjeseca, ili ako ćete točnije, 126 dana, Hajduk je odigrao protiv Osijeka posljednju utakmicu na Poljudu pred svojim navijačima uoči odrađivanja kazne od četiri utakmice bez gledatelja. Igrali su “Bili” protiv Osijeka, a na stadionu se zahvaljujući brojnim najavama i porukama okupilo oko devet tisuća ljudi kako bi se oprostili od Poljuda za 2019. godinu.

Nakon mukotrpnog čekanja, Hajduk će protiv Lokomotive napokon igrat pred svojim navijačima na Poljudu, a očekuje se velik broj pristalica. Ogromna želja za Hajdukom, simbolom Dalmacije, i pobjeda nad Osijekom koja je donijela prijeko potrebni optimizam su kumovali velikoj zainteresiranosti navijača. Očekuje se oko desetak tisuća.

Igrači Hajduka opet izgledaju motivirano, puni snage i želje za dokazivanjem, a navijačima njihov pristup i talent daju nadu za bolja vremena. Dodatan motiv igrači će imati i oproštaj od Špace koji je najavljen za tu utakmicu, a Torcida je i organizirala akciju čiji je cilj skupiti novac za otkup dionica u Špacino ime.

Pun Poljud, ludo navijanje i Hajduk. To je ono što je falilo Splitu, igračima i navijačima, svima kojima je stalo do kluba, a u nedjelju od 17 i 30, Torcida će opet žustro navijati za svoje ljubimce, na poljudskoj ljepotici.

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.