Hajradinović pred odlaskom iz Osijeka

Hajradinović pred odlaskom iz Osijeka

Zoran Zekić nada se uskoro novim licima na treningu.

Osječani se pripremaju za nastavak sezone u Malom Lošinju, a tijekom pauze u prvenstvu najviše posla ima sportski direktor Alen Petrović.

Upita za Osijekove igrače nakon odlične sezone ima na sve strane, a nestrpljivi navijači očekuju i nova lica u bijelo-plavom dresu, međutim sportski direktor ne želi dovoditi prinove, nego pojačanja.

“Fokusirani smo na istinska pojačanja i radimo na tomu da nam tijekom siječnja dođu dva-tri igrača koji bi svojom kvalitetom i iskustvom zadovoljila profile koje tražimo. Ne mogu više otkriti od toga da su određeni pregovori u završnoj fazi, no moramo znati da tim igračima Osijek nije jedina opcija jer imaju još ponuda. Osim toga, ugovorno su vezani za svoje klubove čiju suglasnost također moramo dobiti. Razgovori idu u dobrom smjeru i vjerujem da ćemo neke od njih uskoro finalizirati. Znam da nam je trener nestrpljiv, bio bih i ja najsretniji da to možemo žurno sve riješiti i da su pojačanja već s nama, ali moramo pričekati.” – rekao je sportski direktor za službenu klupsku stranicu.

Što se tiče odlazaka, prema nekim izvorima blizu transfera je Haris Hajradinović za kojeg su zainteresirani klubovi iz Turske, Grčke i Italije, a netko od klubova već je poslao ponudu od 2 milijuna eura.

“Postoji ogroman, svakodnevni interes za naše aktualne prvotimce. Rekao sam u šali da za neke među njima i sakrivamo ponude, a u tome ima i istine. Stvarno bi morala doći neka iznimno povoljna, službena ponuda za nekoga od njih da bismo reagirali. Uostalom, prijelazni rok u Hrvatskoj službeno još nije ni počeo, a i potrajat će do sredine veljače, tako da nije realno očekivati da se sve izdogovara i završi u pregovorima za svega nekoliko dana”, zaključio je Petrović.

Osim za Hajru, Osijek ima ponudu i za Karla Kamenara za kojeg je zainteresiran portugalski Nacional, međutim Kamenar ima još puno prostora za napredak pa bi bilo bolje sačekati i brusiti njegov talent.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.