Halilović će morati na posudbu, Sevilla negira njegov dolazak

Halilović će morati na posudbu, Sevilla negira njegov dolazak

Alen Halilović, tvrde španjolski mediji, novu sezonu počet će u dresu Seville, premda u Andaluziji demantiraju takav potez...

Premda je mladi hrvatski nogometaš Alen Halilović ovoga ljeta dobio prigodu pripremati se s prvom momčadi Barcelone, španjolski mediji tvrde kako će ga Luis Enrique ipak poslati na posudbu, i to u Sevillu.

El Mundo Deportivo u svom najnovijem izdanju piše kako trenutačno postoje dvije opcije: povratak u Barcelonu B ili odlazak u Andaluziju, a budući da je druga momčad Katalonaca ispala u treći razred španjolskog nogometa, vrlo je vjerojatno da će Halilović – ako se najozbiljnije ne nametne treneru blaugrane – morati potražiti novi angažman.

Sportski direktor Seville Ramon Rodriguez Verejo nije bio pretjerano razgovorljiv što se tiče te teme, a usto je i poslovično demnantirao glasine da će mladi hrvatski talent završiti u svlačionici rojiblancosa “Alen je sjajan igrač, koji će biti iznimno važan u budućnosti, ali na njegovoj smo poziciji dobro pokriveni i ne moramo se pojačavati. Moramo izvidjeti opcije koje nam se nude na tržištu”, kazao je Verejo.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.