Hamšik: “Poraz u zadnjoj minuti jako boli“, Sarri: “Rezultat iz Ukrajine nas je demotivirao“

Hamšik: “Poraz u zadnjoj minuti jako boli“, Sarri: “Rezultat iz Ukrajine nas je demotivirao“

Napolitanci su ispali iz Lige prvaka.

Napoli je neočekivano ispao već u grupnoj fazi Lige prvaka i to iznenađujućim porazom protiv Feyenoorda. U utakmici koju su Napolitanci morali pobijediti, kako bi imali kakve – takve šanse za ostanak u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju, momčad Maurizija Sarrija nije igrala dobro te će proljeće u Europi nastaviti u Europskoj ligi.

Nakon utakmice svoje viđenje iste dao je Slovak Marek Hamšik:

“Nismo bili orijentirani na rezultat iz Ukrajine, nego na našu utakmicu. Poraz u posljednjim minutama jako boli, no trebali smo napraviti više da kući odnesemo sva tri boda. Prvi poraz od Šahtara je sve zakomplicirao i od njega se nismo uspjeli oporaviti, što je velika šteta“.

Potpuno kontradiktorno njegovim riječima, pred novinare je izašao trener Maurizio Sarri i priznao da je rezultat iz Donetska utjecao na njegove igrače.

“Normalno je da smo razmišljali o utakmici u Ukrajini, što je vidno utjecalo na nas. Pa mogli smo postići tri gola u prvih pola sata, no kad smo saznali da Šahtar vodi protiv Cityja jednostavno smo izgubili motivaciju. Moramo mentalno sazrijeti, jer stvaramo puno prilika, ali ih ne možemo realizirati“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.