Heynckes o Kovaču: “Novinari, budite blagi prema njemu i nemojte ga kritizirati“!

Heynckes o Kovaču: “Novinari, budite blagi prema njemu i nemojte ga kritizirati“!

Aktualni trener Bayerna osvrnuo se na svog nasljednika.

Minhenski Bayern između dvije utakmice s madridskim Realom mora odigrati i za njega potpuno nebitnu utakmicu Bundeslige protiv Eintrachta iz Frankfurta, kojeg vodi budući trener Bavaraca Niko Kovač.

Utakmica je na rasporedu danas od 15:30 sati, a Eintrachtu igra ulogu, s obzirom da se bori za Ligu prvaka. Prije utakmice svoje viđenje dao je, još uvijek aktualni trener Bayerna Jupp Heynckes:

“Dobro raspoloženje nam se napokon vratilo, nakon onog poraza od Reala rane su zacijelile. Sportaš se mora naučiti nositi i s uspjesima i s neuspjesima, a ljutnja nikad ne donosi ništa dobroga. Javi Martinez neće igrati, ali će biti spreman za utorak, za Robbena ne znam, a Boatengovu dijagnozu još uvijek ne znam, iako znam da mu nastup na Svjetskom prvenstvu nije upitan“, izjavio je o samoj utakmici.

Zatim se osvrnuo i na svog nasljednika Niku Kovača, za kojeg je rekao:

“Neobično mi je susresti se s njime sada pa onda u Kupu prije nego što preuzme klubu Bayerna, no nemam strah od susreta s njime. Mlad je trener i željan napretka te se nadam da će napraviti dobar posao u Minhenu. Imam samo jednu zamolbu prema novinarima, a to je da budete blagi prema njemu i da ga ne kritizirate previše jednom kad sjedne na klupu Bayerna“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.