Hirscher vodeći, Zubčić 20. u francuskom Val D’Isereu

Hirscher vodeći, Zubčić 20. u francuskom Val D’Isereu

U francuskom Val D`Isereu, naš jedini predstavnik, Filip Zubčić, nastupa u veleslalomu. Veleslalomska utrka je počela od 10 sati, a izravni prijenos utrke može se pratiti na drugom programu HRT-a. Prema prvim saznanjima…

Nakon prve vožnje vodeći je Marcel Hirscher s vremenom 1:11.62, a nakon njega slijede tri Francuza. Drugi je Mathieu Favre sa samo jednom stotinkom zaostatka, treći Thomas Fanara s 44 stotinke slabijim vremenom, a četvrtoplasirani Victor Muffat-Jeandet ima 77 stotinki minusa u odnosu na Austrijanca.

Jedini hrvatski predstavnik u današnjoj utrci Filip Zubčić imao je startni broj 26 te je s vremenom 1:13.61, što je 1.99 sekundi slabije vrijeme od vodećeg, ušao u cilj kao 20. te ima velike izglede za drugu vožnju, u koju ide 30 najboljih.

Jučer i prekjučer u Val d’Isereru slavio je  Kjetil Jansrud s dvije pobjede u brzim disciplinama.

Podsjetimo kako je naš jedini predstavnik utrku Super G-ja voženu u petak, završio na 58. mjestu s 3,81 sekunde sporijim vremenom od Norvežanina Jansruda. Kjetil Jansrud  ostvario je prvu pobjedu sezone s vremenom 1:21.66. Druga pozicija pripala je njegovom sunarodnjaku, Akselu Lundu Svindalu (0,17), dok je treće mjesto osvojio Talijan Dominik Paris (+0,41).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.