HNL: Kopić na pragu otkaza, s Tudorom već obavljen razgovor, no postoje još dva kandidata!

HNL: Kopić na pragu otkaza, s Tudorom već obavljen razgovor, no postoje još dva kandidata!

O kome se radi pročitajte u članku.

Svima je gotovo jasno kako će Željko Kopić za vrijeme reprezentativne stanke dobiti otkaz na klupi splitskog Hajduka. Iako sami trener zasigurno nije jedini odgovorni za trenutno stanje u kojemu se Splićani nalaze (osmo mjesto, nijedna pobjeda nakon šest kola), činjenica je da ni on više ne može pokrenuti momčad iz letargije u koju je zapala.

Stoga se postavlja pitanje njegovog nasljednika, a trenutno su tri imena u opticaju na Poljudu. Radi se o dva iskusna znalca Igoru Tudoru i Edoardu Reji te o Siniši Oreščaninu.

Tudor je, na prvu ruku, najveći kandidat za novog trenera, jer on može postaviti autoritet i u svlačionicu uvesti nekoliko mladih igrača, a ne treba ni spominjati da ga navijači obožavaju. Također, s njim je već navodno obavljen i razgovor pa je vrlo izvjesno da legendarni stoper postane novi trener Bilih.

Edoardo Reja ima životopis kakav imponira i ne treba trošiti previše riječi o njemu, dok je mladi Oreščanin napravio velike stvari s B momčadi Hajduka, a zagovara ga i dio trenutnog Nadzornog Odbora kluba.

Tko će biti novi trener Hajduka, ali i hoće li uopće doći do smjene, saznat ćemo u danima koji dolaze.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.