HNL: Mario Tokić napustio klupu Lokomotive

HNL: Mario Tokić napustio klupu Lokomotive

Nakon neočekivanog domaćeg poraza od Cibalije, klupu Lokomotive napustio je Mario Tokić.

Nakon neočekivanog domaćeg poraza od Cibalije, klupu Lokomotive napustio je Mario Tokić. U odigranih 18. kola HT Prve lige ovo je treća smjena na klupi hrvatskih prvoligaša.

U siječnju 2016. godine Mario Tokić je došao na Kajzericu kao pomoćnik Sretenu Ćuku. Nakon odlaska Ćuka u Iran, vodio je ekipu sve do dolaska profesora Valentina Barišića, ali nažalost zbog zdravlja je profesor Barišić morao napustiti klupu Lokomotive, te je Tokić na dan utakmice prvog pretkola Europske lige sa Santa Colomom preuzeo momčad.

Tokić je kroz te kvalifikacije uspješno vodio momčad, a u vatru je ubacio tada još juniore kluba, Luku Ivanušeca i Lovra Majera. Par dana prije trećeg pretkola klupu Lokosa preuzeo je  Tomislav Ivković, a Tokić mu je bio pomoćnik. Ivković je klupu Lokosa napustio u studenom 2016. godine, a od tada je Tokić vodio prvu momčad Lokomotive. Kao glavni trener na klupi Lokomotive upisao je 40 nastupa. lokomotiva se trenutno nalazi na šestom mjestu s osvojena 22. boda te su izborili polufinale kupa. Kandidata za klupu još nema, te je za očekivati da će do kraja polusezone netko iz stručnog stožera Tokića voditi momčad.

U kratkom priopćenju Nogometnog kluba Lokomotive stoji da se zahvaljuju na dosadašnjem radu treneru, te mu žele puno uspjeha u karijeri.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.