HNS izdao upute za navijače: “Navijajmo s ponosom i poštovanjem”

HNS izdao upute za navijače: “Navijajmo s ponosom i poštovanjem”

Maksimir je rasprodan i očekuje se preko 30000 navijača.

Hrvatski nogometni savez je na svojoj službenoj stranici izdao upute za navijače koji će uživo pratiti susret Lige nacija između Hrvatske i Španjolske. S obzirom da je stadion u Maksimiru rasprodan zbog što bolje organizacije bilo bi dobro pridržavati se uputa koje možete pročitati u nastavku:

Pozivamo sve navijače da na stadion Maksimir dođu na vrijeme kako bi izbjegli gužve na ulascima te pritom pozivamo na strpljivost kod kontrole ulaza. Veseli nas izniman interes navijača koji je rezultirao prodajom punog kapaciteta stadiona.

Za ulaz gledatelja na stadion Maksimir bit će otvoreni svi raspoloživi ulazi.

Stadion se otvara u 18:45 sati te smo pripremili kvalitetne ugostiteljske sadržaje što je još jedan razlog da na stadion dođete ranije.

Kao organizator utakmice, Hrvatski nogometni savez zadržava pravo provjere i kontrole podataka s ulaznice i usporedbe s osobnim podacima zbog čega je nužno posjedovati osobne dokumente.

Pozivamo sve gledatelje da fer i korektnim navijanjem pomognu Vatrenima doći do važne pobjede u susretu Lige nacija protiv Španjolske.

Recimo zajedno NE diskriminaciji, ksenofobiji, rasizmu i svim oblicima verbalnog i fizičkog nasilja. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, poštovanja i tolerancije prema protivniku, službenim osobama i svim gledateljima.

Kao što je i uobičajeno, na stadion neće biti dozvoljen unos bilo kakvim predmetima pogodnima za nanošenje ozljeda ili štetnima za zdravlje, pirotehničkim sredstvima, hrane i pića, transparentima većima od 2x1m i onima s bilo kakvim rasističkim, uvredljivim ili političkim porukama koje nemaju veze sa sportom, velikim torbama i ruksacima, kišobranima i drugim predmetima sukladno pozitivnim zakonskim propisima.

Također, neće biti dozvoljen ulazak osobama pod utjecajem alkohola ili droga te osobama do 16 godina bez pratnje roditelja ili druge odgovorne punoljetne osobe.

Zahvaljujemo svim navijačima na vjernoj potpori Hrvatskoj, želimo vam da uživate u susretu Hrvatske i Španjolske i da se nakon utakmice sretno vratite domovima.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.