HNS mijenja kamp u Rusiji? Igrači neće moći mirno spavati

HNS mijenja kamp u Rusiji? Igrači neće moći mirno spavati

Uslijed fenomena bijelih noći hrvatski nogometaši mogli bi imati problema sa snom.

Hrvatski nogometni savez do 16. prosinca FIFA-i mora prijaviti ime kampa u kojemu će nogometna reprezentacija boraviti za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji, a sa željenim kampom pojavio se veliki problem.

Naime, iz HNS-a su već bacili oko na Woodland Rhapsody Resort u blizini St. Petersburga, no veliki problem igračima i stručnom stožeru mogao bi predstavljati fenomen bijelih noći koji se od 11. lipnja do 2. srpnja pojavljuje sjeverno od Arktičkog kruga gdje se nalazi i selo Iličevo u sklopu kojega je i kamp reprezentacije.

Radi se o fenomenu uslijed kojega dan traje 24 sata što bi problem moglo predstavljati profesionalnim sportašima koji se pripremaju za vrhunsko sportsko natjecanje.

“Ma, to ne bi smjelo predstavljati prepreku. Postoje debeli zastori za takve situacije, nitko ne bi trebao imati problema sa snom. Premda, moram priznati da nisam bio obaviješten o tom fenomenu. Malo ste mi dali razmišljati, konzultirat ću se s ljudima”, kazao je dr. Boris Nemec koji brine o reprezentativcima.

Ukoliko bijele noći budu predstavljale problem Kockastima, postoji mogućnost premještaja u Falke Resort u Kalinjingradu gdje Hrvatska 16. lipnja otvara prvenstvo protiv Nigerije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.