HNS objavio cijene ulaznica za Kosovo u Zagrebu: Na utakmicu već za 30 kuna!

HNS objavio cijene ulaznica za Kosovo u Zagrebu: Na utakmicu već za 30 kuna!

Na ztakmicu protiv Kosova možete već za 30 kuna.

Hrvatski nogometni savez objavio je informacije oko ulaznica za kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Hrvatska 2. rujna igra protiv Kosova u Zagrebu, a samo tri dana kasnije očekuje nas dvoboj protiv Turske u gostima.

Ulaznice za obje kvalifikacijske utakmice mogu se od 17. kolovoza kupiti putem interneta, a od 28. kolovoza ulaznice za Kosovo moći će se kupiti i na blagajnama stadiona Maksimir.

HRVATSKA – KOSOVO

Zagreb, stadion Maksimir, 2. rujna 2017., 20.45 sati

POVEZNICAUlaznice za hrvatske navijače
POVEZNICAUlaznice za kosovske navijače

Tribina / cijena ulaznice

Tribina Sjever-dolje / 30 kuna
Tribina Sjever-gore / 30 kuna
Tribina Istok / 50 kuna
Tribina Zapad dolje / 100 kuna
Tribina Zapad VIP sredina / 150 kuna

Tribina Jug (za kosovske navijače) / 30 kuna

Ulaznice je moguće putem interneta kupiti na portalu za ulaznice od četvrtka 17. kolovoza do 1. rujna u 12:00 sati. Blagajne stadiona Maksimir bit će otvorene od 28. kolovoza od 10:00 do 18:00 sati. Pozivamo sve navijače da svoje ulaznice osiguraju što ranije, kako bi izbjegli gužve na blagajnama stadiona.

Jedna (1) osoba može kupiti najviše pet (5) ulaznica. Kupac ulaznica za sve tribine osim tribine Jug (namijenjene kosovskim navijačima), mora biti hrvatski državljanin. Osim svojih podataka kupac je dužan dati i podatke o drugim gledateljima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali gledatelji ne moraju biti hrvatski državljani. Obavijestili su iz Hrvatskog nogometnog saveza.

HNS je posebno istaknuo kako će za navijače s obilježjima Kosova biti dostupna tribina Jug. Navijačima s kosovskim obilježjima zbog sigurnosti neće biti dopušten ulazak i boravak na ostalim tribinama stadiona Maksimir.

Zbog propisa Fife pod čijom ingerencijom se organiziraju Europske kvalifikacije te Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, HNS je kao organizator dužan napraviti jasno odvajanje između domaćih i gostujućih navijača. Iz tog razloga, tribina Jug predviđena je za sve navijače s obilježjima Kosova i kosovske reprezentacije. Slijedom toga, navijačima s kosovskim obilježjima neće biti dopušten ulazak i boravak na ostalim tribinama te organizator zadržava pravo da ih udalji s tribine bez povrata novca za ulaznicu.

POVEZNICAPoseban kanal prodaje ulaznica za kosovske navijače

Za one navijače koji žele ići na gostujuću utakmicu protiv Turske više informacija mogu pronaći OVDJE.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.