HNS prihvatio prijedlog Intera o zamjeni domaćinstva zbog lošeg terena!

HNS prihvatio prijedlog Intera o zamjeni domaćinstva zbog lošeg terena!

Nakon što je zaprešićki Inter u ponedjeljak zatražio od HNS-a zamjenu domaćinstva četvrtfinala Hrvatskog kupa, u utorak je HNS pristao na zahtjev.

Nakon što je zaprešićki Inter u ponedjeljak zatražio od Hrvatskog nogometnog saveza zamjenu domaćinstva četvrtfinala Hrvatskog kupa, u utorak je HNS pristao na zahtjev.

Naime, utakmica između Intera i Rijeke trebala se odigrati u srijedu u Zaprešiću, ali zbog lošeg terena, uzrokovanog nepovoljnim vremenskim uvjetima, utakmica će se odigrati istog dana na Rujevici.

“Razlog za promjenu mjesta odigravanja utakmice je činjenica da je teren stadiona ŠRC Zaprešić natopljen vodom i mekan nakon naglog topljenja snijega, a kako je prognoza da će tijekom utorka i srijede padati veće količine kiše, realno je za očekivati da se utakmica neće moći igrati ili će se igrati u uvjetima koji mogu biti opasni po zdravlje igrača. HNK Rijeka pismeno je prihvatio zamolbu NK Inter-Zaprešić i obvezao se preuzeti poslove oko organizacije utakmice u ime NK Inter-Zaprešić. Povjerenstvo za natjecanje HNK-a ocijenilo je zamolbu NK Inter-Zaprešić opravdanom te u konzultaciji s rukovodstvom HNS-a, donijelo je odluku o promjeni domaćinstva”, izvijestio je HNS.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.